VIZITA DE LUCRU A D-nei CORINA FUSU, MINISTRUL EDUCAȚIEI

La data de 16.02.2016, în incinta Consiliului raional Telenești a avut loc vizita de lucru programată a Ministrului Educației D-na Corina Fusu. Totodată la ședință a participat și Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dl Valerian Bejan. În cadrul vizitei, d-na Ministru s-a întâlnit cu conducerea raionului, Primarii localităților, Managerii Gimnaziilor, Liceelor, Școlilor cu profil artistic, dar și cetățenii. În cadrul ședinței comune au fost abordate următoarele subiecte:

  1. Politicile Guvernului în domeniul educațional.
  2. Investițiile în domeniul educații.
  3. Raportul Direcției Educație pe anul 2015.
  4. Problemele cu care se confruntă instituțiile educaționale la nivel de raion.

Ședința încheindu-se cu runda întrebări – răspunsuri.

După ședința comună avută cu categoriile sus menționate, d-na Ministru a primit în audiență individuală cetățenii prealabil înregistrați cît și un grup de locuitori ai raionului Telenești, care au solicitat întrevedere atît cu d-na Ministru cît și cu dl Deputat, Valerian Bejan. În cadrul acestui dialog au fost abordate subiecte ce au purtat un caracter preponderent politic, vizînd în special nemulțumirea grupului de cetățeni, privitor la acțiunile și inacțiunile unui partid politic din cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

După finisarea discuțiilor sus menționate, d-na Ministru, însoțită de Președintele raionului, d-na Diana Manoli  a efectuat o vizită de lucru la Gimnaziul ”Mihai Eminescu” din or. Telenești, (instituție de învățământ planificată pentru a fi reparată capitală în cadrul proiectului de renovare a școlilor de circumscripție cu suportul creditor al Băncii Mondiale) unde s-a întîlnit cu Administrația, colectivul pedagogic și elevii respectivei instituții.

%d blogeri au apreciat: