FINALUL CAMPIONATULUI RAIONAL DE FOTBAL, ediția 2016 – 2017

Pe data de 20 august 2017, pe stadioanele din raion s-a desfășurat ultima etapă a Campionatului raional de fotbal, ediția 2016 -2017. În această ediție, campionatul s-a desfășurat după sistemul bianual, care prevedea desfășurarea turului de campionat în perioada august – octombrie 2016 și returul în perioada iunie – august 2017.

După desfășurarea tuturor meciurilor programate, campioană  a raionului a devenit echipa com. Mîndrești, care a obținut numărul cel mai mare de puncte. Cu această ocazie, la data de 20.08.2017 pe stadionul din s. Mîndrești a avut loc ceremonia de decernare a titlului de Campioni ai raionului. La ceremonia de decernare au participat Președintele raionului, Dna Diana Manoli, Președintele ARF Telenești, Dl Igor Legaci, Primarul com. Mîndrești, Dl Vasile Socolovschi, consilieri locali și raionali, locuitori ai raionului. Echipei Mîndrești i-a fost înmînată Cupa raionului, dar și medalii și cadouri de preț.

Vă reamintim că la această ediția a campionatului au participat 10 echipe din raion. Campionatul raionului ediția 2018 se preconizează a fi desfășurat într-un singur an, astfel încît turul să aibă loc în perioada aprilie – iunie, iar returul în perioada iulie – octombrie.

%d blogeri au apreciat: