FINALA TURNEULUI „CUPA PREȘEDINTELUI RAIONULUI LA FOTBAL” – EDIȚIA 2017

La data de 08 octombrie, pe stadionul din s. Inești s-a desfășurat finala turneului „Cupei Președintelui raionului” la fotbal, ediția de toamnă 2017. La această ediție a Cupei de toamnă s-au înregistrat 10 echipe, care au jucat după sistemul play – off, calificându-se în tururile superioare echipa care a obținut rezultatul cel mai bun în urma meciului tur și retur. Astfel, în urma disputării meciurilor preliminare, în finala turneului s-a calificat echipa s. Inești și echipa s. Mândrești. Deși condițiile meteo nu au fost cele mai prielnice, jocul a fost echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1 – 0 pentru echipa com. Mândrești, golul fiind marcat de Mihai Bogaciuc. În a doua repriză Mândrești a mai reușit să înscrie un gol prin Vadim Zalenschi, astfel scorul final fiind 2 – 0.

După meci ambele echipe au fost felicitate de către Președintele raionului pentru rezultatele obținute, iar echipei com. Mândrești fiindu-i înmânată „Cupa Președintelui”, totodată ambele echipe au fost premiate cu diplome, medalii și premii bănești.

În același context, mulțumim celor care s-au implicat activ în organizarea și desfășurarea acestui turneu, în special: Secția Cultură Tineret și Sport, Asociației Raionale de Fotbal, primăriilor și organizatorilor din localitățile Mândrești, Inești, Telenești, Leușeni, Negureni, Hirișeni, Târșiței, Brânzeni, Suhuluceni și Scorțeni.

%d blogeri au apreciat: