MESAJUL PREȘEDINTELUI RAIONULUI, Dna DIANA MANOLI CU OCAZIA CRĂCIUNULUI ȘI A ANULUI NOU

         Sfintele Sărbători ale Nașterii Domnului, și Anul Nou oferă deosebita ocazie de a transmite tuturor locuitorilor raionului Telenești cele mai senine gânduri și urări de sănătate, prosperitate și speranțe. Este un prilej de bucurie și întâlnire cu cei dragi, un moment de pace și liniște sufletească, o ocazie de a ne regăsi pe noi și de a redescoperi adevăratele valori: familia, credința, bunătatea și compasiunea.

         Anul 2017  a fost pentru noi un an de creștere încrezută, un an care ne-a oferit o vastă experință și ne-a deschis noi perspective de dezvoltare.  Îmi exprim convingerea că și în anul 2018 vom implementa idei noi, vom perfecționa serviciile și vom realiza cu succes toate sarcinile trasate.

Stimați cetățeni ai raionului Telenești!

           În prag de sărbători vă doresc să aveți parte de zile minunate, doar gânduri bune și curate. Odată cu trecerea ultimelor clipe din acest anul să se scurgă toate supărările și tristețele, iar frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire, fericire. Bucuria și înțelepciunea să vă fie călăuză. Noul An să vă deschidă porțile spre noi performanțe care vă vor ajuta să treceți peste toate încercările. În casele Dumneavoastră să dăinuiască liniștea și armonia, iar fiecare să fie tratat cu multă dragoste din partea celor dragi. Cele mai frumoase și nobile vise să-și găsească realizările, în activitatea zilnică, să fiți susținuți de familie și să vă bucurați de încrederea și sinceritatea celor apropiați.

           Fie ca Nașterea Mântuitorului să binecvânteze cununa Noului An care vine și să reverse în sufletele voastre pacea și harul spre a putea împlini binele cu care suntem datori.

Urez tuturor cetățenilor sărbători frumoase, să fie cât mai aproape de tradițiile de acasă, să respecte și să iubească tot ce este frumos și sfânt. Or, noi, moldovenii suntem oamenii înzestrați cu voință, inspirație, demnitate, talent, speranță și altruism, de aceea nu încetăm să credem într-un viitor mai bun și mai prosper.

Sărbători Frumoase La Mulți Ani!

Președintele raionului Telenești

Diana Manoli

%d blogeri au apreciat: