MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU OCAZIA SĂRBĂTORII DE 8 MARTIE

Mult stimate Doamne!
Începutul acestei primăveri promițătoare, plină de lumină și feminitate, îmi oferă plăcutul prilej de a vă transmite Dumneavoastră, tuturor Doamnelor și Domnișoarelor cele mai calde și sincere urări de bine, scumpe femei cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie.
Vă doresc să nu pierdeți niciodată din tinerețe și blândețe. Să vă înconjoare oameni care să Vă inspire să Vă dea încredere în propriile forțe, iar timpul să vă încununeze cu ambiţie sănătoasă de a fi prima în toate şi în echilibru cu sine, cu cei din jur, fără a renunţa la propriile valori. Pentru că sunteți cele care înseninează viața, dați lumii mai multă frumusețe, iubire, înțelepciune, sensibilitate, tandrețe, finețe – meritați aprecierea și recunoștința supremă.
Să fiți mereu fericite, iubite, apreciate și inspirate de căldura sufletească, iar frumusețea să nu lipsească niciodată de pe chipul vostru. Vă doresc să aveți parte de sănătate, realizări remarcabile în plan profesional, împlinirea tuturor aspirațiilor personale, armonie și bunăstare. Să vă puteți bucura din plin de gratitudinea și aprecierea celor din jur. Să nu uitați nicicând că orice femeie trebuie să trăiască în fericire și dragoste pentru că o merităm cu prisosință. Odată cu sosirea primăverii să mirosiți a parfumul fericirii, al dragostei și dăruirii.
Un 8 Martie pe măsura așteptărilor tuturor.

 

Cu respect,

Președintele raionului Telenești

Diana Manoli

%d blogeri au apreciat: