LANSAREA CONCURSULUI „BUNICII GRIJULII – PRIETENII MEI DIN COMUNITATE”

 

De către Inspectoratul General al Poliției a fost lansat un concurs destinat copiilor cu genericul ”Bunicii grijulii-prietenii mei din comunitate”.

”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate” este un concurs de poezie, desen și spot video destinat copiilor cu vârsta între 7 şi 18 ani. Copiii pot participa la concurs fie prin scrierea unei poezii, executarea unui desen sau a unui spot video cu viziunea lui privitor la ”Bunicii Grijulii”. Poezia, desenul sau spotul video trebuie să reprezinte proiectul ”Bunicii Grijulii”, ce beneficii are, cum interacționează copiii cu ”Bunicii”, un îndemn către societate sau un mesaj pentru ”Bunici”.

În calitate de premii vor fi puse la dispoziție de către sponsori: cărți digitale, tablete, drone și alte gadgeturi. Prima etapă, presupune concursul focusat pe desene și poeziile copiilor, desfășurat în perioada 01 martie-15 aprilie 2018 (termen limită de depunere a lucrărilor). Poeziile și desenele vor fi colectate la Inspectoratul de Poliție Telenești, după care centralizat vor fi prezentate la Inspectoratul general al Poliţiei. Ulterior, comisia de jurizare formată, în decurs de 15 zile va selecta premianții și în cadrul unui eveniment festiv din luna mai 2018 aceștia vor fi premiați.

Pentru aceasta copiii trebuie să prezinte la Inspectoratul de Poliţie Telenești lucrarea, iar dacă au posibilitate să o trimită la adresa electronică: buniciigrijulii@gmail.com. A doua etapă – valabilă până la 20 mai 2018, este focusat pe spotul video elaborat de copii (condiția este ca dimensiunea videoului să nu depășească durata de 1 minut).

Condiţiile concursului:

1. Poezia, desenul și spotul video trebuie să fie lucrări proprii, unice şi individuale (poezia trebuie să fie în rimă, desenul poate fi executat folosind diverse tehnici sau materiale, iar spotul video nu trebuie să depășească durata de o minută).

2. Nu uitaţi să menţionaţi următoarele informaţii cu referire la autor: numele, prenumele, vârsta, clasa, instituţia, localitatea, un telefon de contact.

3. Lucrările participante vor fi utilizate de către Inspectoratul General al Poliţiei și ”Bunicii Grijulii” în activitățile desfășurate și nu vor fi returnate autorilor.

4. Juriul va evalua lucrările, repartizând participanţii în trei categorii: elevi clasa I-V, elevi clasa VI-IX și elevi X-XII.

5. Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunaţi la oficiul ”Bunicilor grijulii”, la telefonul: 060 266 686 sau 060 232 828. Și da! Profesorul de limbă și literatură română, de arte plastice și dirigintele a cărui elev va câștiga concursul la fel vor avea parte de premii de invidiat!

%d blogeri au apreciat: