FINALA TURNEULUI „CUPA PREȘEDINTELUI RAIONULUI LA FOTBAL” – EDIȚIA PRIMĂVARA 2018

La data de 27 mai, pe stadionul central din or. Telenești s-a desfășurat finala turneului „Cupei Președintelui raionului” la fotbal, ediția de primăvară 2018. La această ediție a Cupei de primăvară s-au înregistrat 8 echipe, care au jucat după sistemul play – off, calificându-se în tururile superioare echipa care a obținut rezultatul cel mai bun în urma meciului tur și retur. Astfel, în urma disputării meciurilor preliminare, în finala turneului s-a calificat echipa s. Inești și echipa s. Căzănești. Jocul a fost echilibrat, cu ocazii la ambele porți, însă de mai multă determinare a dat dovadă echipa „Podiș” din Inești, care în final și s-a impus cu scorul de 3 la 1.

După meci ambele echipe au fost felicitate de către Președintele raionului pentru rezultatele obținute, iar echipei com. Inești fiindu-i înmânată „Cupa Președintelui”, totodată ambele echipe au fost premiate cu diplome, medalii și premii bănești.

În același context, mulțumim celor care s-au implicat activ în organizarea și desfășurarea acestui turneu, în special: Secția Cultură Tineret și Sport, Asociației Raionale de Fotbal, primăriilor și organizatorilor din localitățile Inești, Telenești, Leușeni, Hirișeni, Căzănești, Brânzeni, Scorțeni și „FC Prodpan” din Suhuluceni. 

%d blogeri au apreciat: