„ULTIMUL SUNET”: Mesajul Președintelui raionului către elevi și absolvenți

Astăzi, 31 mai 2018, în toate instituțiile de învățământ din raionul nostru va răsuna „Ultimul sunet”, o festivitate solemnă așteptată cu multe emoții de părinți și profesori, dar și cu multă bucurie de către elevi. Cu acest prilej, din numele Consiliului raional Telenești, Vă adresez sincere felicitări tuturor celor implicați în procesul educațional și să Vă mulțumesc pentru faptul că, după finisarea unui nou an școlar, avem posibilitatea de a ne mândri cu rezultatele obținute de către elevii noștri, inclusiv la Concursurile Naționale, cât Internaționale.

Desigur, atmosfera sărbătorii de astăzi, este resimțită în mod special de elevi, atât de cei care urmează să se întoarcă în septembrie în clasele lor, cât și de cei pentru care astăzi va răsuna „Ultimul sunet”, ce va anunța încheierea unei etape din viața unui absolvent, dar totodată începerea unei alte etape, mult mai responsabilă, mai matură și cu noi provocări. În acest context, vreau să le urez tuturor elevilor, în mod special absolvenților, multe realizări frumoase, succes în activitățile următoare și să susțină cu brio examenele de promovare.

Tot în contextul acestei atmosfere de sărbătoare, vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor didactice din raionul Telenești, implicate în activitatea educațională, pentru perseverența și răbdarea de care dau dovadă, de faptul că deși se confruntă în fiecare zi cu provocări noi, reușesc, cu multă dăruire de sine, să formeze personalități și să modeleze caractere.

Vă felicit pentru succesele obținute, vă doresc un final de an cât mai reușit și o vacanță frumoasă!

%d blogeri au apreciat: