INAUGURAREA TERENULUI DE MINI – FOTBAL DIN S. NEGURENI

Începând cu 1 iulie 2018, tinerii fotbaliştii din comuna Negureni, Teleneşti, vor avea un nou teren de mini – fotbal, unde se vor pregăti pentru viitoarele campionate. Stadionul modern a fost construit din banii administrației locale în parteneriat cu Federația moldovenească de fotbal, iar valoarea investițiilor se ridică la peste 320 de mii de lei.

Terenul, făcut după toate standardele, fiind acoperit cu gazon sintetic, aşa că tinerii se vor putea antrena indiferent de condițiile meteo. Inițiativa construcției acestui stadion aparţine autorităților locale, care au contribuit cu 155 de mii de lei, iar covorul de iarbă a costat în jur de 170 de mii de lei şi a fost cumpărat de Federația de fotbal.

La deschiderea oficială a noului teren de mini – fotbal au participat cetățenii localității Negureni, autoritățile locale reprezentate de către Primarul comunei Dl Grigore Munteanu, Președintele raionului Telenești Dna Diana Manoli, Primul Președinte a Republicii Moldova Dl Mircea Snegur, Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Dl Angel Agache, ex – ministru al economiei și ex – Președintele FMF Dl Constantin Tampiza,  Președintele FMF Dl  Pavel Ciobanu și Secretarul General al Federației de handbal Dl Nicolae Vizitiu.

%d blogeri au apreciat: