MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL „ZILEI INDEPENDENȚEI REPUBLICII MOLDOVA” ȘI SĂRBĂTOAREA „LIMBA NOASTRĂ„

Stimați locuitori ai raionului Telenești!

          În numele Consiliului raional  și al meu personal, am deosebita onoare să vă transmit cele mai calde urări de felicitare cu ocazia sărbătorilor naționale ”Ziua Independenței Republicii Moldova” și ”Limba Noastră”!

Aceste însemnate sărbători le întâmpinăm întotdeauna cu mândrie şi încredere în propriile forțe.

Independența presupune disciplină, muncă și demnitate. Republica Moldova este la început în calea sa spre un adevărat stat de drept, iar realizarea acestui deziderat depinde de eforturile și susținerea fiecăruia dintre noi.

Îmi exprim recunoştinţă faţă de toţi cei care au stat la originea dezvoltării Republicii Moldova ca stat şi au făcut faţă provocărilor timpului, manifestând fidelitate şi credinţă la apărarea valorilor supreme ale uni popor – suveranitatea, independenţa, integritatea teritorială a ţării și nu în ultimul rând – limba și credința.

          Întreaga recunoștință se îndreaptă și către cei care muncesc pentru ca Republica Moldova să devină o țară înfloritoare. Pedagogi, medici, agricultori, militari, polițiști, oameni de afaceri, studenți, funcționari etc.

          Primiți  cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperare, împlinire pe plan personal și noi realizări profesionale.

 

Cu respect,

Președintele raionului Telenești                                                                                 

Diana MANOLI

%d blogeri au apreciat: