INAUGURAREA BIROULUI TERITORIAL „BUNICII GRIJULII”

La Telenești a fost inaugurat biroul teritorial ”Bunicii Grijulii”, eveniment planificat și organizat în cadrul proiectului național, implementat de Inpsectoratul general de Poliție în parteneriat cu Asociația Obștească ”Bunicii Glijulii”. Proiectul menționat are menirea să contribuie la securitatea copiilor atunci când merg la școală sau înapoi spre casă, însoțiți fiind de bunei și bunice care au grijă de ei ca de proprii nepoței.

Potrivit bunicilor din raionul Telenești, această festivitate era așteptată cu nerăbdare pentru că într-un final a reunit acele trei generații călăuziți de un singur scop: asigurarea securității copiilor în trafic și la trecerile pietonale. Bunicii grijulii au mai avut parte de câteva surprize, și anume primirea în dar a cartelelor de reducere la una din rețelele de farmacii și câte o cartelă la o rețea de magazine, precum și au fost informați de către Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” că partenerii au pus la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu pentru cei mai harnici și sârguincioși bunici.

La ceremonia de deschidere au participat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, dl Gheorghe Cavcaliuc, Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii”, dna Galina Cotorobai, Vicepreședintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii”, dna Anton Vica, Daniel Mazepa, Nelu Botnaru. Gazdele evenimentelor au fost din conducerea raionului și a Inspectoratului de Poliție, după cum urmează: Președintele raionului Telenesti, dna Diana Manoli, Șeful Direcției Educație Telenești, dna Pascaru Alina, Reprezentantul Guvernului în raionul Telenești, dl Oleg Tudosan, Președintele bunicilor din raionul Telenești, dl Crețu Boris, profesoara Gimnaziului “Mihai Eminescu” din or. Telenesti, dna Virginia Druguș, laureat și învingătoare a premiului național “Profesorul Anului 2012” cu echipa de copii ai Gimnaziului care ne-au încălzit cu poezii și cântece din propriul repertoriu și compuse de ei.

 

%d blogeri au apreciat: