SĂRBĂTOAREA PROFESIONALĂ ”ZIUA LUCRĂTORULUI DIN SFERA PROTECȚIEI SOCIALE A POPULAȚIEI„

Lucrătorii din sfera protecției sociale din raionul Telenești, recent, au celebrat sărbătoarea lor profesională. Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei a adunat toți angajații de ramură în sala de festivități a Consiliului raional cu scopul de a efectua totalizările reușitelor, a stabili obiective noi, și nu în utlimul rând, pentru a exprima cele mai sincere și calde felicitări tuturor celor care se dedică profesiei manifestând grijă şi protecţie faţă de cei nevoiaşi.

La sărbătoare au asistat președintele raionului dna Diana Manoli și prim-vicepreșeintele raionului dl Vasile Harghel, care au înmânat mai multor angajați ai DASPF diplome – în semn de apreciere pentru merite deosebite, pentru muncă prodigioasă în domeniul de activitate, înaltă competență profesională.

Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației este închinată acelor persoane care, prin devotamentul şi profesionalismul lor, în pofida greutăţilor, sunt fidele profesiei şi slujesc cu multă răbdare și înțelegere în numele și în beneficiul persoanelor care au nevoie de ajutor, de protecție, au nevoie de noi – de asistenții sociali. Angajații din sfera Asistenței Sociale au ca scop cea mai importantă misiune pe care o implementează zi de zi în activitatea lor profesionistă – de a sprijini și a da ajutor populației ca să aibă condițiile necesare de trai acasă, alături de cei dragi. Munca asistentului social are la bază valori fundamentale: încrederea, bunătatea, respectul, iubirea de oameni, echitatea socială, competența profesională.

Angela Sîrbu, șefa Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei a menționat că: ”Direcția, împreună cu tot efectivul de angajați, inclusiv personalul serviciilor sociale prestate în raion au depus pe parcursul anului de activitate mult efort pentru susținerea și protecția familiilor și persoanelor vulnerabile și în situație de risc, a celor aflate în dificultate. Adresez încă odată personalului nostru calde felicitări și urări de bine cu ocazia sărbătorii noastre profesionale, pe care am marcat-o nu demult. Vă mulțumesc, dragii mei, pentru că nu osteniți să oferiți suport sufletesc persoanelor defavorizate, care au nevoie de susținere, și Vă doresc sănătate, noi forțe și emoții pozitive, mai multă răbdare și succese pentru sporirea securității și bunăstării sociale a beneficiarilor”, citat încheiat.

%d blogeri au apreciat: