ZIUA GLOBALĂ A CURĂȚENIEI MARCATĂ ÎN TELENEȘTI

Ziua Globală a Curățeniei a fost marcată și în raionul Telenești. Angajații Consiliului raional Telenești, împreună cu președintele raionului Diana Manoli au lăsat pentru câteva ore munca de biroul și au organizat salubrizarea zonei aferente râului Ciuluc în perimetrul intrării în oraș. La echipa de voluntari s-au alăturat angajații Inspectoratului de Poliție, angajații  Centrului – militar și angajații Direcției Generale Educație.

 Acțiunea are drept scop modificarea atitudinii civice față  de mediul ambiant. Astfel, președintele raionului a făcut un apel către toate autoritățile publice locale de nivelul întâi din raionul Telenești și către cetățenii raionului să păstreze curat mediul înconjurător și, în măsura posibilităților, să facă astfel de curățenii în mod sistematic.

Hai Moldova” este parte a mișcării globale World Cleanup Day (Ziua Globală a Curățeniei) care, în data de 15 septembrie 2018, are drept scop să mobilizeze 100 de milioane de oameni din 150 de țări pentru a strânge 500 de milioane de tone de gunoi din spațiile publice.

La actul de voluntariat au participat în total circa 130 de funcționari.

%d blogeri au apreciat: