Decada ”MĂRȚIȘOR 2019”

Astăzi, în prima zi a Primăverii, în incinta Centrului de Cultură Telenești s-a desfășurat spectacolul muzical „Mărțișor 2019”. Spectatorii au avut parte de minunate mărțișoare muzicale din partea colectivelor artistice de la Centrul de Creație și Centrul de Cultură Telenești. A fost o adevărată sărbătoare a mărțișorului, de care s-a bucurat fiecare spectator.

Vicepreședintele raionului, Ecaterina Furculiță a transmis, pe această cale, un mesaj de felicitare cu sosirea primăvărei, dorinindu-le: ” Începutul acestei primăveri promițătoare, plină de lumină și feminitate, îmi oferă plăcutul prilej de a Vă transmite tuturor 

cele mai calde și sincere urări de bine. Să aveți multă sănătate, energie creatoare, să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele, năzuințele și aspirațiile, iar cei dragi să vă înconjoare cu bucurii.”

În aceiași zi, Muzeul raional de Istorie și etnografie Telenești a vernisat expoziția – concurs ”Mărțișor – tradiție și simbol” în cadrul căruia au participat meșeterii populari autohtoni.

 

%d blogeri au apreciat: