Mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale a colaboratorilor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale – „Ziua Salvatorului”.

Stimați salvatori! Ziua Dumneavoastră profesională, sărbătorită la 5 aprilie, este un prilej de a reaminti despre importanța salvatorilor în viața cotidiană, o ocazie în plus pentru a-i aprecia pentru profesionalismul, activitatea eficientă, operativitatea, competenţa și devotamentul de care dau dovadă permanent. Cu această ocazie, felicit toţi colaboratorii Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale – salvatorii şi pompierii din raionul Telenești. Vă doresc să purtați în continuare în inimi succesul demnităţii, iar în gânduri – simţul responsabilităţii. Ați ales una dintre cele mai nobile profesii și una de o responsabilitate enormă, dedicându-vă salvării vieților omenești. Primiți povara vieții ca pe o binecuvântare, ea să vă fie rod al bucuriei și al speranței.

Doresc tuturor salvatorilor și familiilor acestora să se se afle mereu sub paza Bunului Dumnezeu. Să aveți multă dârzenie ca să puteți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare – pentru realizarea visurilor. Mult succes în viitoarele misiuni de salvare.

Cu respect,

Prim-vicepreședintele raionului Telenești,                      

 Vasile HARGHEL

%d blogeri au apreciat: