„ULTIMUL SUNET”: Mesajul Președintelui raionului către elevi, absolvenți și cadre didactice

“Ultimul sunet” este cu adevărat o sărbătoare pentru toți actorii implicați în educația copiilor. Pentru unii este un sfârșit de cale, pentru alții o meritată vacanță, iar pentru dascălii școlari este momentul reflecțiilor…

Cu acest prilej, din numele Consiliului raional Telenești, Vă adresez sincere felicitări tuturor elevilor, absolvenților și cadrelor didactice.

Dragi absolvenți! Pentru voi astăzi clopoțelul, concomitent, vestește un sfîrșit și un început. Începutul unui nou capitol în viață. Vă îndemn să aveţi curaj, perseverenţă şi tenacitate de a nu ceda greutăţilor oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate.

Examenele care vă aşteaptă cer de la voi încredere în propriile forțe, insistenţă şi seriozitate. Voi sunteți viitorul nostru, viitorul Republicii Moldova!

În același context, le mulțumesc tuturor cadrelor didactice din raionul Telenești, implicate în activitatea educațională, pentru perseverența și răbdarea de care dau dovadă, de faptul că deși se confruntă în fiecare zi cu provocări noi, reușesc, cu multă dăruire de sine, să formeze personalități și să modeleze caractere.

Vă felicit pentru succesele obținute, vă doresc un final de an cât mai reușit și o vacanță frumoasă!

%d blogeri au apreciat: