MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI INDEPENDENȚEI REPUBLICII MOLDOVA

Stimați locuitori ai raionului Telenești!

   În numele Consiliului raional  și al meu personal, am deosebita onoare de a Vă felicita cu ocazia celei de-a 28-a aniversări a Independenței Republicii Moldova. Data de 27 august, Ziua Independenţei Republicii Moldova, a devenit cel mai important eveniment pentru locuitorii ţării noastre şi un potrivit prilej de a trezi în cetățeni spiritul de solidaritate, patriotism și abnegație pentru edificarea unui stat prosper. Independența este un imbold în plus de a valorifica libertatea cetățenilor care tind, prin efort continuu și devotament cauzei naționale, să-și făurească un viitor senin.

   Avem împreună sfânta datorie să onorăm aceste mari sărbători prin trudă, devotament, responsabilitate civică, credinţă și patriotism. Vă adresez, dragi concetățeni,  cele mai călduroase felicitări cu ocazia  acestei sărbători de suflet, dorindu-vă  tuturor multă sănătate, prosperare, optimism și seninătate, încredere în forțe și înțelepciune, speranțe și doruri  împlinite, noi izbînzi în activitatea  de dezvoltare și consolidare a statalității Țării noastre.

   Să aveți parte de pace, fericire, bunăstare, succese și realizări remarcabile în activitatea zilnică. Să fiţi demni şi mândri de Ţara în care ne-am născut.

La mulţi ani, Republica Moldova!

Cu respect,

Președintele raionului Telenești                                                                Diana MANOLI

%d blogeri au apreciat: