MULT STIMAȚI LUCRĂTORI DIN ÎNVĂȚĂMÂNT DIN RAIONUL TELENEȘTI!

Cu ocazia Zilei profesionale a Lucrătorului din Învățământ vin cu alese cuvinte de stimă, recunoştinţă şi admiraţie, frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate către Dumneavoastră, stimați dascăli din raionul Telenești.

Cu acest prilej, le muţumesc şi îi felicit pe profesorii noştri pentru că formează caracterele viitoarelor generaţii. Uneori, preocupaţi de probleme cotidiene, uităm să ne arătăm recunoştinţa faţă de cei care au contribuit atât la creşterea noastră, cât şi la dezvoltarea ca cetăţeni ai acestei ţări. Învăţătorii, prin dăruirea şi priceperea lor, pun în lumină talentul şi cunoaşterea celor mici. Ca personalitate de referință, învăţătorul va reprezenta, mereu, termenul de comparaţie valoros, demn de urmat, capabil de autodepăşire.

Vă doresc sănătate, gratitudine din partea noilor generaţii, performanţe şi armonie în familie. Să aveţi parte numai de elevi cuminţi şi realizări frumoase în procesul instructiv – educativ în postură de semănători de lumină şi cunoştinţe. Fie ca nobila activitate pe care o profesați să fie susținută și apreciată după merit în societate, demonstrând profesionalism, abnegație și corectitudine.

 

Prim -vicepreședintele raionului Telenești                                          Vasile HARGHEL

%d blogeri au apreciat: