MESAJUL DE FELICITARE Al PREȘEDINTELUI RAIONULUI TELENEȘTI CU PRILEJUL SĂRBĂTORII ÎNVIERII DOMNULUI

  În ajunul Luminoaselor Sărbători de Paști Vă adresez cele mai calde și  frumoase urări de bine, dorindu-Vă ca Lumina Învierii să Vă inunde sufletele de speranță, bucurie și liniște. Miracolul creștin al Învierii Domnului să dăinuie în inimile Dumneavoastră, să Vă călăuzească pașii spre bunătate, dragoste și înțelegere.

   Fie ca Harul Sfânt al acestor sărbători să Vă binecuvânteze și să Vă apere de primejdii, să Vă umple de blândețe și milostivire, iar în casele Dumneavoastră să dăinuie pacea și armonia.

  În condițiile actuale, mai mult ca oricând avem nevoie de solidaritate, reciprocitate și compansiune între noi, valori care, indispensabil, vor contribui la majorarea șanselor de a face față provocărilor timpului pe care îl parcurgem.

   Reiterăm că atenția noastră este concentrată spre prevenirea și combaterea răspândirii virusului deaceea, în contextul situației create Vă îndemnăm să respectăm recomandările prevăzute în timpul stării de urgență,  să evitem întâlnirile în grupuri, să păstrăm distanța socială astfel, având grijă de sănătate noastră și a celor din jur, transmințând bucuria Învierii Domnului fără prejudicii și în siguranță.

   Doresc ca la aceste Sfânte Sărbători Hristos să fie și să rămână lumina, pacea și bucuria noastră a tuturor, ea să Vă aducă putere, perspicacitate, căldură sufletească și să Vă păzeazcă oriune și oricând!

Un Paște binecuvântat tuturor! Hristos a Înviat!

 

Cu cele mai alese gânduri,

Președintele raionului Telenești

Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: