MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI OCROTIRII COPILULUI

Dragi copii din raionul Telenești !

Ziua de 1 iunie este una din cele mai plăcute ocazii pentru a arăta grija şi dragostea noastră faţă de cei, care ne sunt rodul dragostei, lumina ochilor, urmaşii noştri şi viitorul ţării! Am o deosebită plăcere să aduc tuturor copiilor din raionul Telenești și din toată lumea cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu acest prilej! Le doresc să crească mari, sănătoşi, frumoşi, alături de bunei şi părinţi, să ducă Moldova înainte, pe calea speranţelor noastre, a progresului spre un viitor civilizat, european!

Pe bună dreptate, copilăria e cea mai frumoasă parte a vieţii şi fiecare copil merită să aibă o copilărie fericită, protejată prin căldura sufletească a celor dragi. Această zi ne aminteşte încă o dată nouă, maturilor, de vârsta de aur a copilăriei şi inocenţei, despre adevăratele valori ale vieţii. Or, copiii constituie imaginea viitorului unei naţiuni. De aceea, scopul nostru suprem este de a contribui la făurirea unui viitor de care să fim mândri şi pentru care urmaşii să ne fie recunoscători.

Dragii noştri copii! Restricțiile impuse de pandemie nu ne permit să vă organizăm cele mai așteptate distracții, cu baloane, topogane, dulcuri și surprize. Doresc tuturor copiilor clipe frumoase alături de părinți sănătoși, cei care în fiecare clipă să străduiesc să Vă  aducă bucurie și zâmbete pe chipurile voastre, iar cu dragostea nemărginită Vă oferă tot ceea ce face copilăria – copilărie. Sunteţi speranţa şi rezerva noastră de mâine. Vă dorim să ne fiţi întodeauna sănătoşi, îndestulaţi cu tot necesarul pentru o viaţă decentă, să aveţi parte de succese la învăţătură şi la toate activităţile de folos pe care le practicaţi. Noi, maturii, vom depune eforturi maxime pentru a vă asigura copilăria cu ceea de ce aveţi nevoie, pentru ca voi să creşteţi personalităţi demne, pline de curaj, voinţă, patriotism, iniţiativă şi perseverenţă, oameni de care statul nostru are permanentă nevoie.

Cu respect, Mariana OMBUN,

Președintele raionului Telenești

%d blogeri au apreciat: