MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A FUNCȚIONARILOR PUBLICI

Mult stimați funcționari publici din raionul Telenești!

        Vă felicit cordial cu ziua profesională a funcţionarului public! Această ocazie îmi oferă posibilitatea să adresez tuturor funcționarilor publici din raionul Telenești cele mai alese cuvinte de mulțumire pentru profesionalismul, devotamentul și responsabilitatea de care dați dovadă zilnic, astfel încât serviciul public să devină mai modern și eficient pentru întreaga societate. Vă doresc ca această sărbătoare profesonală să genereze mereu forță inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le transpuneți cu succes în activităţile cotidiene, să rămâneţi a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici. Fie ca în fiecare zi să sporească încrederea în capacitatea  fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

         Funcția publică nu este o sarcină ușoară, iar practicarea ei cu profesionalism și integritate, în condițiile – uneori dificile – de reformă, este crucială pentru modernizarea vieții din țara noastră. Sunt convinsă că, împreună, cu eforturi comune, vom reuși să realizăm saltul calitativ ce va oferi cetățenilor încrederea că ei, copiii și nepoții lor, pot trăi mai bine în țara lor.

Să Vă înconjoare permanent dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa cetățenilor. În această frumoasă zi vreau să vă urez multă sănătate, realizării, succese mari şi noi în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre!

Cu deosebit respect, Mariana OMBUN, președintele raionului Telenești