MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI, DNA MARIANA OMBUN CU OCAZIA ZILEI INDEPENDENȚEI ȘI SĂRBĂTOAREA LIMBA NOASTRĂ

 Suntem la sfârșit de august când marcăm  două din cele mai frumoase şi importante sărbători naţionale „Ziua Independenţei” şi „Limba noastră”. Folosesc această cale pentru a transmite sincere felicitări cu ocazia acestor sărbători importante care an de an inspiră în sufletele miilor de compatrioţi speranţele schimbării în bine a Republicii Moldova.

 Independenţa țării noastre a fost obţinută prin dorinţa comună, prin mult zbucium şi unire atunci când a trebuit să ne decidem soarta de mai departe. Îmi exprim ferma convingere că vom reuşi, cu toţii împreună, să ne unim şi să muncim întru bunăstarea şi prosperarea meleagului natal. Ne dorim cu ardoare  ca voința cetățenilor să-şi păstreze şi mai departe întâietatea întru întărirea coeziunii sociale, a solidarității neamului, în virtutea dezvoltării durabile a țării.

 Independenţa şi limba e însăşi Sufletul neamului nostru, este tot ce avem mai scump noi, băştinaşii acestei guri de rai de care ne leagă totul – strămoşii, părinţii, copiii, amintirea de copilărie, satul natal.

Cu ocazia acestor două importante şi simbolice sărbători pentru ţara noastră, Vă doresc să aveţi parte de pace, sănătate, fericire, bunăstare, succese şi realizări remarcabile în activitatea zilnică, iar patriotismul şi dragostea faţă de Țara Noastră, de Limba Noastră, să devină impulsul fiecărei acţiuni desfăşurate întru prosperare şi un viitor fericit.

Să fiţi demni şi mândri de Ţara în care ne-am născut şi pe care o moştenim de la strămoşii noştri. La mulţi ani, Republica Moldova! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

La mulți ani, Republica Moldova!

Președintele raionului Telenești                     Mariana OMBUN

 

%d blogeri au apreciat: