MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI LUCRĂTORULUI DIN SFERA PROTECȚIEI SOCIALE A POPULAȚIEI

Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populaţiei din raionul Telenești!

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, Vă aduc sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activaţi în acest domeniu.
Profesia dumneavoastră fiind una dintre cele mai nobile meserii, sunteţi nevoiți să interveniți zilnic atunci când apar schimbări sociale care afectează negativ, în mod disproporționat, persoanele vulnerabile în etate şi a celora cu dizabilităţi.
Exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dvs în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă și pentru suportul continuu pe care îl acordaţi zi de zi familiilor și copiilor acestei ţări. Vă mulțumesc pentru că nu obosiți să oferiți suport persoanelor defavorizate, ci sunteţi sprijin și speranţă pentru bătrânii, care vă împărtășesc amarul și înţelepciunea, pentru copiii rămași fără îngrijire părintească, care Vă împărtășesc bucuriile și tristeţile, pentru familiile în dificultate care Vă împărtășesc nevoile zilnice, dar și lecţiile de viaţă despre rezistenţă și perseverenţă.

În aceste timpuri dificile când condițiile de viață și de muncă sunt dictate de pandemia mondială, iar eforturile Dumneavoastră se dublează îmi îndrept toate gândurile bune către fiecare și Vă doresc să Vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atât de multe forţe sufleteşti. Noi realizări, multe bucurii, fericire, linişte şi căldură în suflet să aveți.

Cu deosebit respect, Mariana Ombun, președintele raionului Telenești

%d blogeri au apreciat: