MESAJUL DE FELICITATE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI MONDIALE A OAMENILOR ÎN ETATE

Stimați concetățeni, părinți și bunei !

A devenit o tradiție frumoasă ca la 1 octombire să fie sărbătorită Ziua Mondială a Oamenilor în Etate, o zi în care atenția este îndreptată în mod deosebit acelor care ne ghidează în activitățile noastre cu înțelepciunea și răbdarea lor. Este o sărbătoare a persoanelor care poarte în suflet urmele experiențelor trăite pe parcursul vieții.

Cu acest prilej, vins să îmi exprim profunda recunoștință pentru toți cei care, prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți  a fi rădăcinile continuității. Cu regret, în prezent trăim cu toți timpuri dificile, iar oamenii în etate sunt primii cei mai expuși riscului de îmbolnăvire cu virusul ucigător, care ține captiv  toată omenirea. Toate gândurile bune se îndreaptă spre toți cei care au ajuns la o vârstă frumoasă, la acei care ne-au învățat că prin speranță și credință se va reuși de depășit și aceste greutăți pe care ni le-a hărăzit viața.

Nouă nu ne rămâne decât să vă mulțumim pentru înțelepciunea și sfaturile la care apelăm mereu și să vă urăm să aveți parte de sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungați, respect și dragoste din partea celor apropiați, aprecierea celor din jur și o viață cât mai lungă și plină de bucurii alături de persoanele dragi!

Cu profund respect,

Mariana OMBUN, președintele raionului Telenești