MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNT

Distinse cadre didactice!

În semn de înaltă prețuire și recunoaștere a performanțelor profesionale, pentru prestația servită cu fidelitate demersului educațional precum și cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ, transmit cele mai calde urări de sănătate, prosperitate și bunăstare tuturor angajaților din domeniul educației din raionul Telenești.

 În această zi atenția se îndreaptă spre profesori, învăţători, dascăli, educatori spre oamenii care trudesc cu abnegaţie pe făgaşul cultivării seminţelor cunoștințelor. Voi sunteţi cei care servesc scopului nobil de a educa tânăra generaţie, cei care ne ajută să promovăm reformele necesare şi să creăm un sistem educaţional mult mai competitiv.

Îmi exprim admiraţia şi înalta consideraţie pentru toţi Dumneavoastră, stimaţi profesori din raionul Telenești. Fie ca anii ce vor urma să Vă aducă bucurie şi împliniri, realizări profesionale, atât Dumneavoastră, cât şi familiilor Dumneavoastră. Fie ca discipolii în care aţi investit atâta suflet şi dăruire de sine, să Vă îndreptăţească aşteptările şi să devină oameni cu carte, aşa cum sunteţi Dumneavoastră, să moştenească devotamentul ce Vă caracterizează.

Cu profundă considerație,

Mariana OMBUN, președintele raionului Telenești

%d blogeri au apreciat: