MESAJUL DE FELICITARE A PREȘEDINTELUI RAIONULUI, MARIANA OMBUN, CU PRILEJUL ZILEI AUTONOMIEI LOCALE ȘI A LUCRĂTORULUI DIN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ

STIMAȚI COLEGI DIN AUTORITĂŢILE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE!

         Această ocazie îmi oferă plăcerea să transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine primarilor, consilierilor de nivelul I și II inclusiv, tuturor funcţionarilor din administraţia publică locală a raionului Telenești cu prilejul sărbătorii noastre profesionale, marcată la 1  februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală!

       Instituirea Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală nu reprezintă o simplă celebrare a unei zile profesionale, ci constituie o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții autorităților publice locale le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a comunității și a țării.

      Vă doresc să fortificați încredere în capacitatea proprie de a face faţă provocărilor prezentului, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

      În acest context, pentru profesonalism, insistenţă şi activitate sârguincioasă, Vă doresc sincere felicitări de sănătate, prosperitate, dezvoltare profesională în continuare, fericire vouă și familiilor voastre. Fiți devotați cetățenilor, activând pentru ei și pentru bunăstarea lor, sporind prestigiul și autoritatea organelor puterii locale. Nu uitați că de deciziile noastre comune depinde viitorul raionului în întregime și în special al fiecărui cetățean în parte!

Cu deosebită considerație,

Președintele raionului Telenești                                         Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: