MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTEI RAIONULUI, MARIANA OMBUN CU OCAZIA NOULUI AN DE STUDII 2023-2024

Dragi elevi, Stimate cadre didactice!  

Odată cu debutul frumoasei toamne, clopoțelul vestește începutul unui nou an școlar. Păşim în noul an şcolar, pe care ni-l dorim cu toţii să fie mai bun, cu multe realizări frumoase, cu credinţă şi speranţă într-o lume mai bună.

Dragi elevi! Ne-am dori să trataţi şcoala ca pe un drept şi nu ca o obligaţie. Voi  sunteti viitorul tării noastre R.Moldova. Așadar, trebuie să vă implicaţi activ, să căutaţi să fiţi utili celor din jur şi responsabili în tot ceea ce faceţi. Fiţi receptivi şi deschişi pentru că volumul de cunoştinţe, aptitudini, valori şi sentimente obţinut în perioada şcolii îl veţi purta cu voi toată viaţa! Nu uitaţi că educaţia  se bazează pe toleranţă, respect, responsabilitate.

Urez ”Bun venit în şcoală!” și adresez sincere felicitări  acelor copii care păşesc pentru prima dată pragul în Ţara Cunoştinţelor. Prima zi de şcoală este un început care se asociază pentru ei cu  primul sunet de clopoţel, primul profesor, primul ghiozdan şi foarte multe emoţii. Le doresc tuturor elevilor din clasa întâi un început de bun augur, sănătate, minte ageră, sete de carte şi numai note bune. 

Adresez urări de succes tuturor elevilor şi în mod deosebit elevilor din clasa a XII-a pe care îi aşteaptă un an greu, la sfârşitul căruia vor avea de susţinut  examenele de bacalaureat. Îmi exprim convingerea că veţi obţine rezultate frumoase dacă veţi învăţa şi dacă prioritatea voastră numărul unu va fi învăţătura.

De asemenea, felicit şi părinţii cu acest eveniment important în viaţa copiilor DVS,  va doresc multă răbdare, putere şi înţelepciune pentru a creşte şi educa personalităţi adevărate

Succese și realizări frumoase vouă, dragi elevi, care astăzi, cu bucurie, emoție și speranță, pășiți din nou pragul școlii, revenind în clase, în miraculoasa lume a cunoștințelor.

Distinse cadre didactice, Vă adresez urări de bine, sănătate, energie și credință în ceea ce faceți, performanțe și reușite profesionale.

Să fie într-un ceas bun acest început de an școlar, să fie rodnic și cu cât mai multe realizări!

 

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Telenești            Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: