MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTEI RAIONULUI TELENEȘTI, MARIANA OMBUN CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE – „ZIUA LUCRĂTORULUI DIN SFERA PROTECȚIEI SOCIALE A POPULAȚIEI”

Anual, în a treia duminică din luna septembrie, angajații din domeniul protecției sociale a populației sărbătoresc Ziua lor profesională.

 Astăzi, cu acest prilej, în numele conducerii raionului şi a Consiliului raional, aduc sincere mulțumiri şi deplina recunoștință tuturor celor care fac parte din sistemul de asistență socială din raion – funcționari, lucrători și asistenți sociali, asistenți personali, pentru munca enormă şi deloc usoară, curajul și dedicația în ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.

Pentru profesionalismul, compasiunea şi bunătatea Dumneavoastră de care daţi dovadă zi de zi, Vă doresc să aveţi parte de recunoştinţă din partea beneficiarilor deserviți și a tuturor cetățenilor.

Vă urez tuturor fericire, bucurii, prosperitate şi sănătate, să fiţi mereu plini de energie, răbdare, echilibru şi tenacitate, cutezanţă, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea şi zâmbetul celor cărora le veniți zilnic în ajutor, de liniște în familii, de armonie în suflete şi belşug în casele Dumneavoastră.

 

Cu profund respect,

Președintele raionului Telenești         Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: