MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTEI RAINOULUI TELENEȘTI, MARIANA OMBUN CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNT

Distinse cadre didactice și lucrători din învățământ din raionul Telenești

          Astăzi este Ziua profesionale a lucrătorului din învățământ. E un moment bun să celebrăm și să apreciem activitatea tuturor dascălilor atât din raionul Telenești, cât și a celor de pretutindeni.

         Tradițional, aceasta este ziua în care Vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și de împlinire. Contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. Ați fost și rămâneți promotorii bunătății, demnității umane și cei mai buni prieteni ai elevilor și părinților. Profesorilor nu le-a fost niciodată ușor. De aceea profesează doar cei mai buni și devotați cauzei de educare  a oamenilor. Nu există o artă mai frumoasă decât arta educației. Pictorul și sculptorul far doar figuri fără viață, dar voi, dragi dascăli, creați un chip viu.

         Dragi profesori,

         Îmbrățișați una dintre cele mai nobile profesii din lume și nu este  întâmplător să se sărbătorească ziua Dvs. profesională toamna. Anume acest anotimp ne vine cu avalanșa belșugului, împlinirilor, bilanțului și rădăcinile acestor minuni sunteți Dvs., profesorii! Să ne fiți sănătoși, semănători de lumină, croitori de suflete, generatori de dragoste! Să fiți sărbătoarea pe care o va purta fiecare om în suflet întreaga sa viață! Vă mulțumim, pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații.

         Să aveți parte de discipoli dornici de a crește frumos, să aveți inimă să le dăruiți, iar din această dăruire să se împlinească izbânzi profesionale! O viață profesională cu mai puține dificultăți și mai multe oportunități de succes!

         La mulți ani pentru fiecare dintre oamenii educației – educatori, învățători, profesori, cadre didactice universitare!

La mulți ani, MĂRIA TA, DASCĂLE!

%d blogeri au apreciat: