APEL PUBLIC DE SOLIDARIZARE

Fundația de Binefacere ”Caritas Moldova”, cu sediul în or. Chișinău organizație implicată activ în gestionarea crizei refugiaților din primele zile ale declanșării conflictului din Ucraina, își desfășoară activitatea la nivel național prin intermediul echipelor mobile, ca răspuns de primă linie.

Prin intermediul echipei mobile, Caritas Moldova Sângerei oferă ajutor de urgență și informații refugiaților, celor mai vulnerabili, care locuiesc pe teritoriul raionului Telenești.

Echipa Caritas Moldova Sângerei face un  apel public de solidarizare la colectarea de haine pentru copii și maturi toamnă-iarnă, încălțăminte copii și maturi toamnă-iarnă, plapume, prosoape, lenjerie de pat, saltele, cărucior pentru copil, premergător pentru copil, scaun pentru hrănirea copilului, haine pentru bebeluși, scutece copii și maturi și alte bunuri ce ar permite ca să treacă cu bine perioada rece a anului în condițiile date.

Vom aprecia înalt înțelegerea și  implicarea  dvs pentru a ajuta acești oameni din teritoriul raionului Telenești

Pentru orice informație suplimentară, apelați  oricând la email: teamsingerei@gmail.com și la numărul de telefon 079596310.

%d blogeri au apreciat: