Lansarea campaniei de colectare a fondurilor pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19 în raionul Telenești

În contextul evoluției situației epidemiologice survenite ca urmare a apariției în Republica Moldova a infecției COVID-19, Consiliul Raional Telenești anunță lansarea campaniei de colectare a fondurilor pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19 în raionul Telenești.

În acest sens, facem apel către toți locuitorii și agenții economici din raionul Telenești să dăm dovadă de solidaritate, responsabilitate și unitate pentru depășirea perioadei dificile.

Anunțăm, că din data de 06.04.2020Consiliul Raional Telenești a deschis un cont bancar, destinat atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, prin intermediul căruia se pot face donații benevole pentru menținerea siguranței populației din teritoriu.

Mijloacele financiare colectate sunt destinate exclusiv pentru prevenirea răspândirii infecției pandemice Covid-19 și eventual tratarea bolnavilor diagnosticați cu Covid-19, în teritoriul administrative al raionului Telenești.

Mulţumim anticipat, pentru aportul și responsabilitatea Dumneavoastră!

Rechizitele pentru efectuarea donațiilor:

Beneficiar: MF-TR-Nord- Consiliului Raional Telenești, str. 31 August, 9

Codul IBAN: MD13TRPDBD144114A11614AA

C/F 1007601005556

C/D 226641

BC: Ministerul Finanațelor Trezorăriea de Stat

C/B: TREZMD2X

În scopul asigurării transparenței utilizării mijloacelor colectate vă recomandăm să urmăriți pagina noastră oficială www.telenesti.md . Suma mijloacelor colectate se va actualiza periodic.

 

%d blogeri au apreciat: