„ULTIMUL SUNET 2020”: Mesajul Președintelui raionului către elevi, absolvenți și cadre didactice

„Stimați pedagogi, dragi elevi și absolvenți!

Fiecare apropiere de finalul unui an şcolar, ce se întâmplă tradițional între două anotimpuri frumoase, ne amintește despre festivitatea ”Ultimului sunet”, ce anunță bucuria vacanței, pentru cei mici, și sunetul clopoțelului ultimului careu pentru absolvenți.

Din motivul restricțiilor impuse de pandemie, chiar dacă în instituțiile educaționale careul solemn și sunetul ultimului clopoțel nu s-au desfășurat tradițional, asta nu ne împiedică să transmitem pe această cale sincere felicitări tuturor elevilor, absolvenților și cadrelor didactice.

Dragi absolvenţi, făcând acum o retrospectivă al timpului petrecut în școala natală, vă îndemn să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în aceşti ani. Să aveţi curaj, perseverenţă şi tenacitate de a nu ceda greutăţilor oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate.

În același context, le mulțumesc tuturor cadrelor didactice din raionul Telenești, implicate în activitatea educațională, pentru perseverența și răbdarea de care au dat dovadă, în mod special în procesul de studii la distanță. Sunteți remarcați prin profesionalism înalt, poziție civică activă și deschidere față de tot ce este nou. Deși în viața profesională vă confruntați în fiecare zi cu provocări noi, această experiență nouă atât pentru profesori cât și pentru elevi, nu a fost decât una de solidarizare și apropiere, iar fiecare ați demonstrat că și de la distanță se poate reuși.

Doresc tuturor să aveți parte în continuare de sănătate, realizări deosebite și spirit inovativ. Vă felicit pentru succesele obținute, să aveți o vară frumoasă, să acumulați energie suficientă pentru realizările, provocările, dar și oportunitățile care vă așteaptă.

Vă doresc multă putere, succese în activitate, împliniri și satisfacții pentru efortul depus, să vă bucuraţi din plin de clipe frumoase, alături de cei dragi.

Cu deosebit respect,

Mariana OMBUN, președintele raionului Telenești

%d blogeri au apreciat: