ÎN ATENȚIA TELENEȘTENILOR!

Secția Cultură, Tineret și Sport Telenești se adresează către toți deținătorii de bilete pentru concertul preconizat pentru luna martie al anului trecut 2020 care a fost anulat odată cu anunțarea stării de urgență din cauza situației pandemice.

Stimați teleneșteni, Vă anunțăm că pe data de 5 iunie, sâmbătă, ora 14.00, pe stadionul orășenesc Telenești se va desfășura concertul promis, dedicat ”Zilei Familiei și Ziua Copiilor”,  cu interpreții  trupei “NEMURITORII” din România, formația ”DO RE DOS“, interpretul Gabriele SECRIERU ș.a. Atât copiii cât și cei maturi vor avea parte de o distracție  din partea “FETIȚEI CU SURPRIZE”.  Accesul la concert este posibil în bază de bilet (170 lei).   

Toți cei care au procurat bilete în anul 2020 urmează să se adreseze la Secția Cultură, Tineret și Sport, în incinta Consiliului raional, et. I, bir. 9  pentru a schimba biletele. Biletele vor putea fi schimbate și în ziua concertului. Doritorii de a rezerva bilete pot telefona la numărul indicat: 079351466.

 

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască. Intrarea și ieșirea se va efectua astfel încât să nu creeze aglomerație. Spectatorii vor ocupa locuri în așa fel încât să păstreze distanța de minimum 1 m între ei, cu excepția membrilor familiei.

%d blogeri au apreciat: