În atenția primarilor localităților, a conducătorilor instituțiilor bugetare a agenților economici, ONG și persoanelor fizice din raionul Telenești!

     Ca alternativă la PP ”Cuvântul”, care începând cu 1 iulie curent și-a încetat apariția, spre a asigura transparența informațională a activității APL pentru a doua jumătate a anului curent CR Telenești  Vă recomandă să abonați săptămânalul ”Ecoul nostru” pentru următoarele 6 luni ale anului curent. PP ”Ecoul nostru” apare la Sângerei din 1998 iar din anii 2003-2007 are  avut difuzare în localitățile din zona de codru a raionului nostru. CR Telenești preconizează semnarea contractului  de editare și difuzare a buletinului ”Monitorul de Telenești” cu redacția PP ”Ecoul nostru” și din motivul avantajului economic or, atât ziarul cât și buletinul urmează să fie difuzate de către Centrul de Poștă Sângerei  în a cărui rază de activitate se află și raionul Telenești.     

    Publicația ”Ecoul nostru” apare vineri în volum de  8 pagini, este membru al Asociației Presei Independente, are pagină web și profil pe rețelele de socializare, are  un reporter special pentru raionul Telenești. Costul unui abonament lunar este de 20 lei, pentru jumătate de an -120 lei. Abonarea se poate fi perfectată la  orice oficiu poștal.        

%d blogeri au apreciat: