MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI, MARIANA OMBUN, CU PRILEJUL ZILEI FUNCȚIONARULUI PUBLIC

Stimați funcționari publici ai raionului Telenești!

Aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor funcţionarilor publici din raionul Telenești cu prilejul sărbătorii profesionale, marcată anual la 23 iunie – Ziua funcționarului public!

Dumneavoastră sunteți reprezentantul statului care asigură continuitatea și funcționalitatea instituțiilor statului. Fie ca această sărbătoare să Vă furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificați cu succes în activităţile cotidiene, să rămâneți a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

Având în vedere importanţa asigurării administrării procesului de edificare şi consolidare a statului democratic şi apreciind rolul funcționarilor publici în soluţionarea problemelor cetăţenilor şi dezvoltarea social-economică a raionului, precum şi în scopul susţinerii şi promovării valorilor democratice Vă doresc să continuați drumul ales cu demnitate și satisfacție. Apreciez  implicarea Dumneavoastră activă în realizarea atribuțiilor funcționale cu deplină responsabilitate și atitudine conștiincioasă,  profesionalism și competență – calități care servesc la realizarea celui mai nobil deziderat – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor.

Cu aceste gânduri, stimați funcționari, Vă felicit cu prilejul sărbătorii şi Vă doresc să acționați și mai departe cu dedicație, obiectivitate, fidelitate și profesionalism, întru îndeplinirea misiunii noastre de a proteja interesele cetățenilor Republicii Moldova. Să vă păstrați perseverența, integritatea și să Vă bucurați de succese profesionale.

 

Cu deosebită considerație, Mariana OMBUN,

Președintele raionului Telenești

 

%d blogeri au apreciat: