MESAJ DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI, MARIANA OMBUN CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A COOPERAȚIEI

Adresez membrilor cooperativelor de consum din raionul Telenești felicitări cu ocazia Zilei internaționale a cooperației, care este celebrată anual, în prima sâmbătă a lunii iulie.

Sărbătoarea vine să accentueze rolul cooperației în salvarea și dezvoltarea economiilor, aceasta bazându-se pe principii de parteneriat și coparticipare și întrunind mult peste un miliard de membri cooperatori din întreaga lume.

Activitatea cooperatistă în Moldova a început la mijlocul secolului 19, inițial – prin anumite forme de asociere voluntară, ca astăzi să reprezinte o mișcare impunătoare cu importante activități economice, sociale, educaționale și cu propria federație sindicală. Ținem să aducem mulțumiri pentru contribuție esențială adusă la sporirea bugetului raionului Telenești prin impozitele achitate.

Reiterez sincerele felicitări angajaților întreprinderilor din cooperația de consum din raionul Telenești. Vă doresc multă sănătate, fericire și soluții novatoare pentru dezvoltarea acestei ramuri legendare”.

 

Cu deosebit respect,

Mariana OMBUN

Președintele raionului Telenești

%d blogeri au apreciat: