MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI, MARIANA OMBUN CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNT

Distinse cadre didactice din raionul Telenești!

Cu ocazia Zilei profesionale a Lucrătorului din Învățământ vin cu alese cuvinte de stimă, recunoştinţă şi admiraţie, frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate către Dumneavoastră, dragi dascăli sfătoşi şi mărinimoşi din raionul Telenești.

În această zi atenția se îndreaptă spre profesori, învăţători, dascăli, educatori, spre oamenii care trudesc cu abnegaţie pe făgaşul cultivării seminţelor cunoștințelor. Vă Mulţumim că sunteţi în domeniul educației şi Vă articulaţi activitatea profesională în consens cu aspiraţiile spre un învățământ performant. Învăţătorii, prin dăruirea şi priceperea lor, pun în lumină talentul şi cunoaşterea celor mici. Ca personalitate de referință, profesorul va reprezenta, mereu, termenul de comparaţie valoros, demn de urmat, capabil de autodepăşire.

Apreciem înalt dăruirea Dumneavoastră și suntem recunoscători pentru înaltă măiestrie didactică, contribuţie remarcabilă manifestată în promovarea educaţiei de calitate, cultivarea valorilor general-umane, inclusiv pentru devotamentul şi eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor funcţionale, îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi, implicit, asigurarea unui proces educaţional continuu pe perioada crizei pandemice.

Vă doresc sănătate, gratitudine din partea noilor generaţii, performanţe şi armonie în familie. Să aveţi parte numai de elevi conștiincioși şi realizări frumoase în procesul instructiv – educativ în postură de semănători de lumină şi cunoştinţe. Fie ca nobila activitate pe care o profesați să fie susținută și apreciată după merit în societate, demonstrând profesionalism, abnegație și corectitudine.

 

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Telenești                         Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: