COLINDE ȘI URĂRI DE BINE PENTRU CONSILIERII RAIONALI

La scurgerea ultimelor zile calendaristice din anul 2021, la data de 30 decembrie, consilierii raionali s-au întrunit în ședință festivă, în cadrul căreia au fost felicitați de către președintele raionului dna Mariana Ombun, prin care le-a dorit cu ocazia Sfintelor Sărbători prilejuite de Nașterea Domnului Isus Hristos și a Noului An  sincere urări de sănătate, prosperitate, fericire și noi împliniri alături de toți cei dragi. Președintele a îndemnat consilierii, conducătorii serviciilor descentralizate, desconcentrate, șefii secțiilor și direcțiilor, inclusiv autoritățile publice locale să consolideze eforturile într-un singur scop cel de a lucra în colaborare în interesul cetățeanului. Tot aici, a dorit ca: ”Anul ce va veni să vă îndeplinească toate aspirațiile și să vă aducă noi realizări în activitatea Dumneavoastră profesională, încununate de succese și aprecieri.”

După intervenția oportună, cei prezenți au fost invitați să primească colindătorii și urătorii. Astfel, ansamblul folcloric ”Cimpoieș” din s. Brînzeni au venit cu un buchet select de colinde, urături și cântece pline de farmec și miros de adevăratele sărbători ale creștinilor ortodocși. Ei au ales cea mai frumoasă urătură pentru legislativul raional pe care au regizat-o inedit. Acest obicei este de fapt maniera de a ura un bun venit Anului Nou și de a le dori gazdelor toate cele bune.

La final, ansamblul a fost răsplătit de gazdă cu colaci și dulciuri, iar consilierii au continuat cu sărbătoare la o mică recepție în cadrul căreia au putut să facă schimb de urări cu prilejul sărbătorilor ce derulează.

%d blogeri au apreciat: