MINISTRUL MUNCII ȘI PROTECȚIEI SOCIALE, DOMNUL MARCEL SPĂTARI A AVUT O ȘEDINȚĂ DE LUCRU LA TELENEȘTI CU MAI MULȚI ȘEFI AI DIRECȚIILOR DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Astăzi, 3 august, în raionul Telenești s-a aflat într-o vizită de lucru ministrul Muncii și Protecției  Sociale, domnul Marcel Spătari.

Oficialul a solicitat o întrevedere de lucru cu mai mulți șefi ai Direcțiilor de Asistență Socială din raioanele vecine. Astfel, la invitația ministrului șefii de Direcții de Asistență Socială din Telenești, Sângerei, Orhei, Rezina, Glodeni, Ungheni, Călărași, Fălești, Bălți au avut parte de o ședință de lucru, în cadrul căreia au fost abordate subiecte metodologice ce vizează domeniul de activitate.

La întrevedere au participat președintele raionului Telenești, doamna Mariana Ombun și vicepreședintele raionului Alexandru Taburceanu.

 Pe parcursul întâlnirii, ministrul a vorbit despre perspectivele reformei sistemului de asistență socială din Republica Moldova, viziuni, relevanțe și sugestii, inclusiv despre dificultățile de implementare a politicilor de asistență social și soluții de depășire a provocărilor.

Vizita de lucru a avut drept scop stabilirea și asigurarea unui dialog constructiv cu șefii direcțiilor de asistență socială prin identificarea provocărilor și soluționarea acestora în domeniul protecției sociale prin măsuri și politici bine-țintite în domeniu.

În cadrul activității, fiecare șef de direcție și-a expus punctul de vedere cu privire la provocările cu care se confruntă fiecare direcție în domeniu prestării serviciilor sociale de calitate.

%d blogeri au apreciat: