MESAJ DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI TELENEȘTI, MARIANA OMBUN CU PRILEJUL ZILEI LUCRĂTORULUI DIN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR

Stimați lucrători din ramura construcțiilor!

Cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul construcțiilor, marcată, tradițional în a doua duminică a lunii august, adresez cele mai sincere felicitări şi realizări de succes tuturor celor care activează în domeniul construcțiilor.

Întrucât activitatea constructorilor, arhitecţilor, proiectanţilor, designerilor, lucrătorilor din industria materialelor de construcţii este esențială pentru dezvoltarea și prosperarea țării noastre, consider că aportul Dumneavoastră în acest sens merită aprecierile cele mai înalte. Constructorii poartă o responsabilitate enormă pentru realizarea obiectelor și aproape întotdeauna sunt la înălțimea așteptărilor celor care au comandat construcția. Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcțiilor este mai efectivă, dar cu toate acestea munca lor rămâne în continuare una dintre cele mai intensive.

Pentru profesionalismul şi abnegația tuturor lucrătorilor din domeniul construcțiilor, adresez sincere felicitări și urări de bine, dorindu-Vă sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţiți condiţiile de viaţă, de muncă şi de petrecere a timpului liber, realizări remarcabile în plan profesional, proiecte interesante şi numai bucurii în familie.

 

Cu profund respect,

Președintele raionului Telenești            Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: