SĂRBĂTOARE DEDICATĂ LUCRĂTORILOR DIN SFERA PROTECȚIEI SOCIALE A POPULAȚIEI

Astăzi au fost omagiați angajații din domeniul protecției sociale  a populației.

Administrația raionului și conducerea Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei, în semn de omagiu, au venit cu un buchet de felicitări și diplome de apreciere pentru muncă și dedicația asistenților comunitari din raionul Telenești.

Președintele raionului, Mariana Ombun a menționat în mesajul său de felicitare că lucrătorii din sfera protecției sociale sun te cei care: „…Prin munca asiduă pe care o depuneți în slujba comunității, Dumneavoastră sunteți cei care aduceți o contribuție considerabilă în asigurarea bunăstării populației. Voi, cei care activați în sfera socială, aveți o misiune importantă pe care trebuie să o îndepliniți, și anume să sprijiniți populația să obțină condițiile necesare pentru a trăi o viață decentă acasă, alături de cei dragi.  Munca voastră are la bază valori fundamentale cum ar fi: încrederea, bunătatea, respectul, iubirea de oameni, prietenia, echitatea socială, competența și integritatea profesională.

Așadar, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, Vă urez multă sănătate și forțe suficiente pentru a putea fi alături de cei pentru care sunteți sprijin și speranță. Dumneavoastră sunteți persoanele cărora bătrânii le împărtășesc amarul și înțelepciunea, copiii rămași fără îngrijire părintească Vă împărtășesc bucuriile și tristețile, familiile în dificultate Vă împărtășesc nevoile zilnice, dar și lecțiile de viață despre rezistență și perseverență. Sunteți omul de suflet, care îi ascultă și le alină durerea…”

Sala de festivități a Consiliului raional a găzduit evenimentul, în cadrul căruia au evoluat și artiști invitați precum Natalia Olaru, Ilie Maxian și Sandu Galai.

Ziua Asistentului Social este marcată tradițional în fiecare a treia duminică a lunii septembrie în toată țara. Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei este una dintre cele mai mari instituții publice din raionul Telenești, în cadrul căreia activează sub 300 de persoane.

« 1 de 2 »
%d blogeri au apreciat: