La Școala Sportivă pentru Copii și Juniori Telenești au început lucrările de renovare

Recent, la Școala sportivă pentru Copii și Juniori Telenești au demarat lucrările de reparație a sălii de sport. Președinta raionului, Mariana Ombun, împreună cu vicepreședintele raionului Alexandru Taburceanu au efectuat o vizită la instituția sportivă pentru a se asigura că lucrările vor fi efectuate în termeni proximi promiși de echipa care efectuează lucrările. 
 
Directorul Școlii Sportive pentru Copii și Juniori Telenești,  Vladimir Păcălău a adus sincere mulțumiri Consiliului Raional Telenești pentru că au alocat resurse financiare pentru reparația sălii sportive a și au devenit un sprijin în dezvoltarea instituției, totodată a spus: „Sperăm că colaborarea dintre noi să fie o parte cheie a succesului, executată printr-o viziune și misiune clară și bazată pe transparență și comunicare constantă”  a încheiat dl Păcălău.
Amintim cetățenilor raionului că Consiliului Raional, prin Decizia nr. 2/16 din 13.04.2023 s-a alocat mijloace financiare în mărime 299 839 lei, pentru lucrări de reparație a sălii sportive din cadrul instituției de învățământ extrașcolar ,,Școala Sportivă pentru Copii și Juniori din or. Telenești”.
%d blogeri au apreciat: