MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTEI RAIONULUI, MARIANA OMBUN CU PRILEJUL ZILEI LUCRĂTORULUI DIN DOMENIUL CULTURII

De ZIUA PROFESIONALĂ A LUCRĂTORILOR DIN DOMENIUL CULTURII adresez astăzi sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care ați ales în viață nobila misiune de a face posibil actul de creație, promovare și împărțire a valorilor culturale!

Stimați angajați ai instituțiilor cultural-artistice din raionul Telenești, exprim tot respectul pentru păstrarea și promovarea culturii naționale, contribuind esențial la dezvoltarea potențialului cultural și spiritual al raionului și al cetățenilor noștri. Dumneavoastră sunteți acei care în fiecare zi, în pofida tuturor circumstanțelor, aduceți oamenilor particule de fericire și lumină, învățați să înțelegeți, să apreciați și să multiplicați frumosul. Munca și devotamentul față de cauza aleasă demonstrează atitudinea față de Cultură ca una din cele mai importante componente ale vieții noastre.

Stimați promotori ai Culturii, anume Dumneavoastră aveți menirea să dezvoltați arta, să transformați și să îmbunătățiți viața spirituală în localitățile noastre, să creați condiții optime pentru dezvoltarea în continuare a Culturii. Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a Vă realiza visele și speranțele, năzuințele și aspirațiile. Îmi doresc ca munca Dumneavoastră să aibă parte de succese și recunoștința societății, să aveți realizări frumoase, perseverență în activitatea zilnică, tărie de caracter în tot ceea ce faceți, bunăstare și înțelegere în familii, activități și gânduri frumoase, toate întru prosperarea raionului Telenești. 

 

Cu respect,

Președintele raionului           Mariana OMBUN

%d blogeri au apreciat: