GALA LAUREAȚILOR ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI, EDIȚIA 2023

La final de an școlar, Direcția Generală Educație Telenești, sub patronajul Consiliului Raional Telenești au organizat și desfășurat, pe data de 26 mai 2023, Gala Laureaților în Domeniul Educației, ediția 2023.

Toți laureații au primit diplomele, mențiunile și medaliile bine meritate pentru care au muncit nu doar un an, ci tot timpul. Desigur, alături de olimpicii și premianții multiplelor concursuri naționale au fost menționați și fiecare profesor care a contribuit enorm la performanța elevilor. 

Cu un mesaj de felicitare pentru cei mai buni elevi ai raionului din acest an au urcat pe scenă președinta raionului, Mariana Ombun, vicepreședintele raionului, Alexandru Taburceanu, secretarul Consiliului raional, Sergiu Lazăr, șefa-adjunct a Direcției Finanțe, Aurica Borș, șefa Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei, Angela Sîrbu, șeful Secției Cultură, Tineret și Sport, Pavel Casian, precum și președinta Consiliului raionale al Sindicatelor în domeniul Educației, Virginia Druguș, șefa-adjunct a Procuraturii raionale Telenești, Lilia Calugher, șeful Inspectoratului de Poliție, Petru Costișanu.

Momentele artistice au fost pregătite de profesori și interpretate de elevii talentați ai Școlii raionale de muzică „Gheorghe Mustea”, precum și de interpreții autohtoni Andrian Levițchi, Elena – Luiza Balan, Andreea Cernica și ansamblul de dans din satul Verejeni, condus de conducătorul artistic, Maxim Burenescu. 

Tradițional, spre final de activitate este adusă flacără cunoștințelor pentru a fi înmânată celor mai buni ce au înregistrat cele mai multe performanțe la olimpiadele raionale și republicane. Astfel, titlul de excelente și mândria raionului Telenești, din ediția 2023 este revendicat de elevele Maria-Emilia FLOREAN și Doina URSU, ambele în clasa a XI-a din Liceul Teoretic „Lucian Blaga” or. Telenești. 

P.S. Reamintim celor care ne urmăresc că în anul 2022, titlul de cel mai bun elev la obținut – Maria-Emilia FLOREAN.

« 6 de 6 »
%d blogeri au apreciat: