LUCRĂTORII MEDICALI ȘI FARMACIȘTII AU FOST OMAGIAȚI

În contextul sărbătorii profesionale  ”Ziua lucrătorului medical și al farmaciștilor”, lucrătorii medicali din raionul Telenești, anual, în a treia duminică a lunii iunie sunt omagiați.

Președintele raionului, Mariana Ombun, însoțită de vicepreședintele raionului Alexandru Taburceanu au felicitat lucrătorii medicali și farmaciști cu diplome și flori. 

În mesajul de felicitare, președinta raionului a mulțumit tuturor cadrelor medicale pentru perseverența și dăruirea de care dau dovadă. În mesajul său, dna Ombun s-a referit că: „…Profesia de medic este considerată, pe bună dreptate, una din cele mai nobile din lume, dar și una de o responsabilitate aproape inegalabilă, pentru că medicul este acel om care își dedică viața acestei profesii, or aceasta este unica condiție – consacrare desăvârșită. Munca pe care o prestați nu e deloc ușoară, dar este îmbrățișată de oameni cu suflet mare. Și tot medicul este acel om care de multe ori își pierde sănătatea proprie pentru a salva pe cea a pacientului. Cu certitudine, actualul potenţial medical va rămâne capabil să răspundă provocărilor, să reziste greutăţilor, să implementeze proiecte și activităţi ce vor perfecţiona sistemul sănătății, ce vor menține calea spre perfecțiunea comunității medicale din raion, deoarece cerințele pacienților secolului 21 au avansat în urma modernizării, și absolut fiecare își dorește servicii calitative prestate cu empatie și bunăvoință.

Stimați lucrători medicali! Vă mulţumesc pentru că dați dovadă de perseverență și conduită etică și profesională corespunzătoare pe toată perioada de activitate, precum şi pentru siguranţa şi încrederea pe care o emanaţi pacienților în situaţii dificile. Vă doresc să aveţi parte de apreciere şi respect din partea colegilor, de înţelegere şi recunoştinţă din partea pacienţilor, de linişte şi armonie în familiile Dumneavoastră! Mulți ani de activitate înainte!”, mesaj încheiat. 

Cu mesaje de felicitare s-a alăturat Alina Pascaru șefa Direcției Generale Educați și Angela Sîrbu, șefa Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei. 

Festivitatea solemnă a fost organizată de instituțiile medicale în sala de festivități a Consiliul raional. 

Managerii instituțiilor medicale, medicii, precum și asistenții medicali au primit diplome de merit oferite de Ministerul Sănătății, de Președintele raionului și de către Șefii instituțiilor medicale. Veterani sistemului medical din raionul Telenești au fost felicitați cu cadouri și mesaje de apreciere și respect pentru contribuția substanțială în  domeniul de sănătate.

La final toți cei prezenți au avut parte de un spectacol muzical, susținut de Formația ProBachus.

« 2 de 2 »

 

%d blogeri au apreciat: