Sala de sport a Școlii |Sportive a fost renovată

Multe idei cresc mai bine atunci când sunt transplantate într-o altă altă cauză decât cea în care au apărut.
Putem vedea că toate experiențele dorite pe care le prețuim sau pe care aspirăm să le obținem depind de cooperare și interacțiunea cu alte ființe simțitoare.🔏
📚Astăzi➡️03.08.2023, au fost într-o vizită de lucru la Școala Sportivă pentru Copii și Juniori Telenești pe d-na Mariana Ombun->președinta Raionului Telenești și d-nul Alexandru Tăburceanu-> vicepreședintele Raionului Telenești.
Vizita a fost cu scop de verificare a calității reparației sălii de sport din finanțele alocate de Consiliul Raional Telenești în sumă de 299. 860 lei.
În timp ce în sala de sport se desfășura procesul educațional la lupte (antrenor- Ciumac Sergiu), d-na Mariana Ombun și d-nul Tăburceanu Alexandru au asistat și au discutat cu tinerii luptători și cu cea mai mică luptătoare de 8 anișori- Burueană Emilia, și le-au dorit vacanță plăcută, să înceapă anul de studii cu dreptul și succese pe tot parcursul anului la antrenamente și în general.
Dumnealor au afirmat că vor susține și în continuare activitățile și modul sănătos de viață și desigur primele competiții.
Din partea mea personală și a copiilor Școlii Sportive pentru Copii și Juniori Telenești cu frecvența în număr de 530 copii, pentru contribuția viitorilor sportivi ai r-nului Telenești/ Rep. Moldova, am invitat pe d-na Mariana și d-nul Alexandru să asiste la un antrenament la lupte care va avea loc în luna septembrie.
Apreciem nespus de mult implicare și susținerea procesului educațional al Școlii Sportive pentru Copii și Juniori Telenești, și sperăm ca binele care îl faceți să se întoarcă înzecit.
Mulțumim nespus de mult!!!!📚
📍Angajamentul individual față de un efort de grup – acesta este ceea ce face ca o echipă să funcționeze, o societate să funcționeze, o civilizație să funcționeze.
Cred că putem crea o lume mai bună, un mâine mai bun, dacă lucrăm împreună.
%d blogeri au apreciat: