NECROLOG – Vladimir CIOBANU. O pierdere irecuperabilă

Consiliul raional Telenești anunță cu profundă tristețe despre trecerea în neființă a colegului Vladimir CIOBANU, șef interimar al Secției Arhitectură, Construcției, Gospodărie Comunală și Drumuri.

A plecat prematur un profesionist desăvârşit, un coleg excepţional, un prieten, un model de patriotism şi devotament, un soț minunat, un tată grijuliu, un bunel iubitor.

A rămas pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.  El este un modelul de om care nu a ezitat să fie solidar cu colegii, exemplar și foarte perseverent   la calitatea misiunilor îndeplinite. A activat cu sârguință și responsabilitate până în ultimele clipe și nimic nu prevestea plecarea… Dar a plecat, iar masa de lucru a rămas să-l aștepte cu toate actele lăsate, chiar și ochelarii de lucru au rămas intact.

Conducerea raionului, colegii, întregul colectiv, în aceste momente de mare tristețe, exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepții.

Lumină lină în veșnicie…


Consiliul raional va reveni cu informații despre ziua și locul unde se va putea de luat rămas bun. 

Pentru informații contactați-ne la telefonul 025822348

%d blogeri au apreciat: