ÎNTRUNIRE IMPORTANTĂ CU SUBIECTE PRIORITARE PENTRU APL

💯În urma multiplelor solicitări exprimate de primari și funcționari din APL de nivelul I, de către Consiliul raional și Oficiul Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat s-a inițiat organizarea unei sesiuni ample ce vizează reglementarea funciară, delimitările terenurilor, corectarea erorilor cadastrale etc.
✅Administrația raionului, autoritățile publice locale, secretarii Consiliului local și specialiștii în reglementarea proprietății funciară, șefi de secții și direcții subordonate au participat la seminarul organizat.
🟡Președintele raionului, dl Iurie Tulgara a salutat prezența, dorindu-le succes în activitate și i-a îndemnat să continue perfecționarea într-u îmbunătățirea calității serviciilor acordate cetățenilor.
📝Profitând de ocazie, președintele raionului a înmânat semnul de gratitudine pentru activitatea îndelungată dlui Gheorghe Corman, funcționar public al primăriei Ratuș cu prilejul încheierii activității.
✅Participarea la acest seminar a oferit autorităților oportunitatea să se familiarizeze cu actualizările în domeniul funciar, prezentate de conducerea  Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, dl Valeriu Perciamlî și Botnari Oleg. Invitații de la Chișinău le-au vorbit despre modificările efectuate în domeniul funciar și despre îmbunătățirea cadrului legislativ.
♻️Reprezentanta (IDATA – companie sociologică – Companie de cercetări sociologice, analize de date), Nina Dragalin a vorbit audienței despre completarea Registrului digital național al fermierilor din Republica Moldova.
👍📌Participanții s-au arătat receptivi și mulțumiți de această sesiune de instruire, care a fost binevenită și așteptată de mult timp.
 
%d blogeri au apreciat: