„Bibliotecarul – om cu suflet de lumină”

Bibliotecarul – om cu suflet de lumină”- acesta a fost genericul întâlnirii de suflet a bibliotecarilor din rețeaua raională, organizată cu ocazia Zilei Profesionale a Bibliotecarului, în incinta Bibliotecii Publice Raionale „Vasile Alecsandri”.
Consiliul Raional Telenești, Secția Cultură Tineret și Sport, Consiliul Ramural Raional al lucrătorilor din Cultură au contribuit la organizarea, la un nivel înalt, a acestui deosebit eveniment. Publicul prezent a fost salutat cu mesaje de felicitare de către reprezentanții APL:
Ion Tulbure- vicepreședintele raionului ;
Pavel Casian –șef Secția Cultură Tineret și Sport;
Șarpe Maria- președinta Consiliului Ramural Raional al lucrătorilor din Cultură ;
Violeta Smochină-Florean –specialistă la Secția Cultură Tineret și Sport.
Această întrunire a demonstrat că toți cei prezenți, angajații biblioteci muncesc zi de zi în instituțiile pe care le ghidează, contribuind prin serviciile prestate pentru diferite categorii de utilizatori să schimbe spre mai bine lucrurile din comunitate.
Meritul profesional și dăruirea de sine a celor din domeniul biblioteconomiei a fost apreciat înalt de către APL cu diplome de noblețe și premii. Cei prezenți la această sărbătoare de suflet au beneficiat de un program artistic variat care le-a încântat inimile și a creat atmosferă frumoasă.
Mulțumim tuturor pentru colaborare, implicare și participare.
%d blogeri au apreciat: